Ansiktsbehandlingar

  • Balansera orenheter i huden

  • Lugnar irriterad hud

  • Återfå fuktbalans och lyster i huden

  • Boosta hudens kollagenproduktion

SQIN erbjuder alltid en noggrann utförd hudanalys tillsammans med en rekommenderad  behandlingskonsultation vid bokning av en ansiktsbehandling. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet utifrån dina önskemål. Vår auktoriserade och CIDESCO-certifierade hudterapeut Klara utför ett behandlingsupplägg utifrån kundens individuella behov för att uppnå ett långsiktigt och hållbart resultat.

För att du som kund ska uppnå det önskvärda resultatet är det därför av yttersta vikt att du följer terapeutens rekommendation av behandlingsupplägg och användning av produkter för hemmabruk. På SQIN arbetar vi med välkända och resultatinriktade märken, såsom Dermalogica, Elixir Cosmeceuticals och Dp Dermaceuticals.

Vacker hy med balans och lyster är ett resultat av regelbunden anstiksvård. Besväras du av acne-benägen hud, förstorade porer eller en ojämn hudstruktur så hjälper vi dig i ditt val av behandling. Även en problemfri hud behöver underhållas. Ju äldre man blir desto långsammare blir kollagen- och elastinproduktionen och vår naturliga hyaluronsyra bryts sakta ned.