Är du vår nya stjärna?

 

Är du legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska och vill vara en del av SQIN teamet på Södermalm? SQIN är en av Sveriges mest eftertraktade skönhetskliniker där kunder erbjuds individuella behandlingar med naturliga resultat. Hos SQIN skräddarsys alltid behandlingarna efter kundens önskemål och förutsättningar. SQIN består av hårt arbetande och positiv personal från sjukvården och skönhetsbranschen och vi söker nu efter en likasinnad och lojal kollega.

 

Tjänstebeskrivning

Vi söker just nu en driven injektionsbehandlare som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla, är punktlig samt brinner för kundbemötande och är 100% serviceminded. Det är viktigt att du är en öppen och utåtriktad person som driver personliga möten med kunder. Du trivs bra med att arbeta i team, men också självständigt. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att arbeta nytänkande. Som injektionsbehandlare på SQIN ansvarar du bland annat för att utveckla SQIN’s varumärke. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har några års erfarenhet inom vården och tidigare arbete med injektioner.

 

Du ska också kunna:

  • Vara ansiktet utåt och välkomna kunder som kommer in till SQIN med ett leende på läpparna
  • Vara positivt inställd till försäljning
  • Föra journal
  • Ansvara för att klinikens samtliga rum är representativa
  • Svara på mail och telefon
  • Bilda goda och långsiktiga relationer med kunderna

 

Anställningsform: Timanställning/deltidsanställning – 2 dagar i veckan till en början

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månads- eller timlön.

Arbetstider: Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt: Intervjuer sker löpande så länge annonsen är tillgänglig. Är du rätt person för rollen som injektionsbehandlare på SQIN är du mer än välkommen med din ansökan. Skicka in ditt CV och personligt brev med bild till Sara@sqin.se rubricerad ”Injektionsbehandlare”.

Vi ses!