Läppförstoring

  • På SQIN förstoras dina läppar så att den naturliga formen framhävs

  • Läppar på SQIN skapas och formas efter dina önskemål

  • Hyaluronsyra/filler återfuktar torra läppar

  • Fokus på läppkontur och amorbåge

  • Oavsett om du önskar stora eller små förändringar kan vi på SQIN hjälpa dig

Ibland har man inte ”lyxen” att välsignas med genetiskt fylliga läppar, vissa människor föds med naturligt små/tunna läppar. Vid 50 års åldern förlorar vi  cirka 50% av vår läppvolym.

Lyckligtvis är behandling med filler i läppar ett alternativ för de som vill addera volym, fukt samt definition i läpparna och även återbringa fyllighet som kanske tidigare funnits där. Filler i läppar är en av de mest populäraste behandlingarna inom skönhetsvärlden, mycket på grund av kändisar som Angelina Jolie, Kylie Jenner och många fle .

Innan behandling förbereds dina läppar med bedövningssalva för maximal komfort. Läpparna injiceras sedan med en mjuk filler för att ge fyllighet, släta ut och för att markera amorbågen.

Ibland kan det behövas fler antal sprutor för önskad effekt/balanserat resultat.

Få dina SQIN signature lips redan idag!

Hur utförs behandlingen?

Mjuk filler injiceras med hjälp av vass kanyl och individanpassade injektionstekniker i läpparna.

När syns resultatet?

Resultatet syns direkt efter behandling men det tar 14 dagar för att se ett slutresultat.

Vilka komplikationer/bieffekter finns det med denna behandling?

Rodnad och svullnad som försvinner inom några minuter. Det finns alltid en risk för blåmärken eller infektion efter en injektionsbehandling. Behandlingsområdet rengörs med klorhexidin både innan och efter behandling. Det finns även risk för blindhet och nekros vid behandling av filler. På SQIN gör vi extra kontroller innan filler injiceras för att vara säkra på att materialet inte injiceras i ett kärl.

Gör behandlingen ont?

Smärta är individuellt. Läpparna smörjs alltid med bedövning innan behandling.

Hur ofta måste jag behandlas med filler i detta område?

Allt beror på vilket resultat du är ute efter. Vi rekommenderar att man gör minst 2 behandlingar på SQIN för bäst resultat.

Hur länge håller resultatet?

Även hållbarhet är individuellt. Många upplever att resultatet i läpparna försvinner fortast då läpparna hela tiden är i rörelse. Resultat brukar vara längre för varje behandling som görs.