Näskorrigering

  • Forma om näsan med filler

  • Omedelbara resultat

  • Vare sig du önskar att lyfta nästipp eller göra näsan rakare kan filler vara lösningen för dig

  • Näskorrigering balanserar profil och kan göra näsan rakare/smalare framifrån

Näskorrigering och kirurgisk näsplastik (rhinoplastik) har länge varit ett av de mest populära plastikkirurgi behandlingarna. Nu finns samma behandling tillgänglig med nya icke kirurgiska tekniker som har utvecklats för att snabbt och enkelt ändra näsans form med omedelbart resultat. Patienter slipper genomgå en svår operation med narkos, långvarig läkningsprocess och irreversibla komplikationer.

Filler i näsa är ett säkrare och exceptionellt prisvärt alternativ för de som vill korrigera näsan utan kirurgi. För balans av sidoprofilen är näskorrigering oftast kombinerad med hakfiller.

Små droppar av filler injiceras i näsan med en tunn nål. Beroende på önskemål och behov, placeras filler i näsryggen för att ”gömma” knölar, korrigera böjda näsor för att göra näsan rak samt lyfta nästippen. De fantastiska resultaten får oftast klienter att tappa hakan då det många gånger ändrar hela ansiktsprofilen.

Ibland kan det behövas fler antal sprutor för önskad effekt/balanserat resultat.

Hur utförs behandlingen?

En mycket tjock filler injiceras med hjälp av vass kanyl längs käklinjen för att skulptera näsan.

När syns resultatet?

Resultatet syns direkt efter behandling men det tar 14 dagar för att se ett slutresultat.

Vilka komplikationer/bieffekter finns det med denna behandling?

Rodnad och svullnad som försvinner inom några minuter. Det finns alltid en risk för blåmärken eller infektion efter en injektionsbehandling. Behandlingsområdet rengörs med klorhexidin både innan och efter behandling. Det finns även risk för blindhet och nekros vid behandling av filler. På SQIN gör vi extra kontroller innan filler injiceras för att vara säkra på att materialet inte injiceras i ett kärl.

Gör behandlingen ont?

Smärta är individuellt. Men just detta område brukar inte göra ont. Bedövning kan fås vid behov.

Hur ofta måste jag behandlas med filler i detta område?

Allt beror på vilket resultat du är ute efter. Vi rekommenderar att 2 behandlingar görs för bäst resultat.

Hur länge håller resultatet?

Även hållbarhet är individuellt men resultatet brukar hålla i 1 år, ibland längre. Resultat brukar vara längre för varje behandling som görs.