VI ÄR SQIN

Sara - Distriktssköterska

Sara, grundare av SQIN, blev färdig sjuksköterska år 2013 och började efter studier arbeta på ortoped- och strokerehab i Haninge fram tills 2019. År 2017 valde Sara att vidareutbilda sig och blev distriktssköterska. Hon har arbetat med fransförlängningar (volym och singel) sedan 2014, injektioner sedan 2017 och har sedan dess utvecklat verksamheten som idag är en av de större klinikerna i Stockholm.

Sara har gått flertalet masterclass utbildningar i både filler- och botoxinjektioner hos bland annat Derma Medical (2017) och KISS Aesthetics (2019). Hon brinner för “naturlig” skönhet samt estetisk medicin och är därför nischad för sina naturliga resultat. Behandlingarna skräddarsys efter kundens önskemål. Stor vikt läggs på kvalitét, symmetri, perfektion och kundservice.

Sara arbetar främst på kliniken i Stockholm men åker flera gånger per år till Gotland på grund av hög efterfrågan på Saras behandlingar och hon arbetar även för den digitala vårdgivaren Doktor24.

– Du är aldrig för gammal för att bli yngre.

Agneta - Överläkare/Radiolog

—–

Klara - Hudterapeut

Klara, blev färdig auktoriserad hudterapeut i början av 2020 och har sedan dess arbetat med det hon brinner för, nämligen avancerad och resultatinriktad hudvård.

Oavsett om dina besvär berör akneärr, oönskad hårväxt, problemhy eller ansiktsvård har Klara den kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig. Alla behandlingar rörande din hud individanpassas hos Klara, där en behandlingsplan sedan läggs upp utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Klara är CIDECO-diplomerad hud- och spaterapeut från Yrkeshögskolan för hudvård och spa, och har även diverse utbildningar i medicinsk hudvård, Dermapen, Freezpen och kemiska peels.

– Who needs makeup, when you can glow naturally.

Sofia - Sugarista

Sofia är certifierad och kvalificerad utövare av sugaring, som är den skonsammaste vaxningsmetoden på marknaden. Hon har arbetat med sugaring i över 4 års tid. Sofia är noggrann, varsam, lyhörd och sätter alltid kunden i fokus.

– It’s all sugar honey!
amir

Amir - Webutvecklare & IT-ansvarig

Här är vår egna systemutvecklare och IT-ansvarig som vi stör med jämna mellanrum. Han ser till att allt det tekniska fungerar på både hemsidan och kliniken.

– Jag förvandlar kaffe till kod.

Samar - Juridisk rådgivare

I bagaget har Samar en Affärsjuridisk magisterutbildning och ger oss därför juridisk rådgivning för verksamheten. Hon fördriver fritiden med att läsa lagböckerna och den äldsta lagboken hon har i sin “lilla” samling är från 1983. Enligt rykten läser Samar godnattsagor från lagboken för sin katt.