Hudterapeut/koordinator sökes!

Tjänsten kommer att vara kombinerad hudterapeut och koordinator med start 1 december 2020.

Är du hudterapeut och vill vara en del av öppnandet av en ny klinik på Södermalm? Är du punktlig, har hög arbetsmoral och brinner för service och positivt kundbemötande?  

SQIN söker just nu en hudterapeut för timanställning på ungeför 30-40 timmar i veckan med möjlighet till fast heltidsanställning. På SQIN kommer du att dagligen komma i kontakt med kunder och därför förväntas du att vara serviceminded, ha en hög ansvarskänsla och kunna bidra med en positiv attityd till att skapa en bra arbetsplats.

Arbetet som hudterapeut på SQIN består av sedvanliga arbetsuppgifter inom medicinsk hudvård och dessutom att:

– Vara ansiktet utåt och välkomna kunder som kommer in till SQINs nya klinik med ett leende på läpparna

– Vara medveten om klinikens behandlingar och produkter för försäljning / information till kunder

– Hjälpa kunderna att fylla i hälsodeklarationer  och svara på frågor för ett tryggt bemötande 

– Ansvara för att klinikens samtliga rum är representativa

– Svara på mail och telefon

– Ansvara för kassa

– Bilda goda och långsiktiga relationer med kunderna

Om SQIN

SQIN är en av Sveriges mest eftertraktade skönhetskliniker där kunder erbjuds individuella behandlingar med naturliga resultat. Hos SQIN skräddarsys alltid behandlingarna efter kundens önskemål och förutsättningar. SQIN består av hårt arbetande och positiv personal från sjukvården och skönhetsbranschen och vi söker nu efter en likasinnad och lojal kollega.

Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut.

Är du rätt person för rollen som hudterapeut på SQIN är du mer än välkommen med din ansökan. Skicka in ditt CV med bild till Sara@sqin.se med “CV” som ämnesrubrik.

Intervjuer sker löpande sålänge annonsen är tillgänglig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

INDEX


SQIN
BOKA TID / PRISER

OM SQIN

Sara – Distriktssköterska

Sara. H, som driver SQIN AB, har arbetat med fransförlängningar  (volym och singel) sedan 2014, injektioner sedan 2017, microneedling sedan 2018 och hårborttagning med Lotus dioslaser+ sedan 2020.

Sara har gått flertalet masterclass utbildningar i både filler- och botoxinjektioner hos Derma Medical (2017) och KISS Aesthetics (2019). Hon brinner för “naturlig” skönhet samt estetisk medicin och är därför nischad för sina naturliga resultat. Behandlingarna skräddarsys efter kundens önskemål. Stor vikt läggs på kvalitét, symmetri, perfektion och kundservice.

SQIN har genom sociala medier skapat en kundkrets även utanför Stockholm. Kunder har tagit sig till Stockholm från bland annat Umeå, Göteborg, Skövde, Malmö, Lund, Örebro, Östersund, Visby och Linköping för att behandlas hos SQIN.

SQIN innehar behandlingsförsäkring och F-skatt.